Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава
Всеки знае рецептата
Вкусът е впечатляващ, презентацията - още повече
Вижте всеки един детайл по приготвянето й - от тестото до украсата
Тази рецепта е лесна и с прости съставки
От утре, 22 декември, денят започва да нараства
Обявен е жълт код за снеговалежи на много места у нас
В Предбалкана, високите полета и Лудогорието ще се задържа снежна покривка
Почти във всеки дом я има
Зимата няма да удари жестоко и в петък